Pogonski mehanizmi za drsna vrata ASSA ABLOY


Paleta pogonskih mehanizmov ASSA ABLOY SL500 vam s številnimi konfiguracijami omogoča avtomatizacijo vaših vhodov. S pogonskimi mehanizmi za avtomatska drsna vrata ASSA ABLOY SL500 je projektiranje vhodov glede na potrebe vašega posla, obremenjenosti prehoda in tloris enostavno. Pogon za drsna vrata ASSA ABLOY SL500 je enostavno prilagodljiv specifičnim potrebam.

Njegova modularna sestava v vseh pogledih olajšuje fleksibilnost, saj omogoča podjetjem vseh velikosti, da prehode prilagodijo svojim specifičnim potrebam, ne da bi pri tem ogrozili varnost ali energetsko učinkovitost. Močni in zanesljivi pogonski mehanizmi za avtomatska drsna vrata za visoko obremenjene prehode Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SL500 je zanesljiva izbira pri pretoku velika števila obiskovalcev, kjer se vrata nenehno odpirajo, kot so npr. prometna, transportna in bolnišnična okolja.

Zmogljiv mehanizem brez težav gladko poganja težka vrata, tudi v sestavi 2x200 kg ali 1x240 kg, in omogoča nastavitev vhodov na več načinov za popolno prilagoditev potrebam objekta. Kot vsi naši pogonski mehanizmi je tudi mehanizem ASSA ABLOY SL500 enostaven za uporabo in je opremljen s pametnim zaslonom na dotik, ki se lahko nahaja poleg vrat ali na oddaljeni lokaciji - do 500 m stran od vrat. Vsako stikalo za izbiro načina upravlja do pet vratnih sistemov istočasno.

Pogonski mehanizem Slim za eleganten videz avtomatskih drsnih vrat Kjer je estetski videz prvotnega pomena, kot npr. pri steklenih vhodih v sodobne zgradbe, je pogonski mehanizem ASSA ABLOY SL510 Slim odlična izbira. Ker je visok le 100 mm, se povsem zlije s svojo okolico, zaradi nizkih emisij hrupa pa omogoča tiho in mehko odpiranje in zapiranje. Če je cilj vaš cilj ustvariti odličen prvi vtis objekta, pri tem pa si želite dosledne uspešnosti, potem je pogonski mehanizem ASSA ABLOY SL510 za vas naravna izbira.

Pogonski mehanizem za teleskopska avtomatska drsna vrata za največjo širino odpiranja Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SL520 za teleskopska drsna vrata je odlična izbira pri ozkih in majhnih prehodih. Modularna zgradba mehanizma ASSA ABLOY SL520 optimizira čiste odprtine za notranje in zunanje prehode. Teleskopska vrata so na voljo za dvodelne štirikrilne in enojne dvokrilne sestave.

Prav tako ponuja edinstveno rešitev za povečanje varnosti, saj omogoča hkratno blokiranje vsakega posameznega vratnega krila z enim samim ukazom iz nadzorne enote. Popolna prilagojenost vašim potrebam Pogonski mehanizmi ASSA ABLOY SL500 se lahko namestijo na vsa naša avtomatska drsna vrata, lahko pa se namestijo in prilagodijo tudi vašim obstoječim vratom.

Pogonski mehanizmi ASSA ABLOY so ob dostavi popolnoma sestavljeni in opremljeni z nosilcem, zaradi česar je njihova montaža enostavna in kakovostna, ne glede na to, ali gre za popolnoma nov vratni sistem ali za že obstoječega.