Storitev e-vzdrževanje™ družbe ASSA ABLOY omogoča spremljanje in sledenje naročila, ogled kontrolnih seznamov in pregled poročil o opravljeni storitvi. Gre za spletno platformo, ki vam omogoča pregled in dostop do vseh podatkov o opravljenih storitvah.


ASSA ABLOY e-vzdrževanje™ omogoča:


  • Ena prijava za dostop do vseh pomembnih informacij


  • 24/7 razpoložljivost*


  • Posodobljeni podatki vsake pol ure


  • Zgodovina opravljenih storitev


  • Pregled stroškov


* razen med samim vzdrževanjem.


Enostavno za uporabo


Storitev ASSA ABLOY e-vzdrževanje™ deluje z vsemi standardnimi internetnimi brskalniki in je enostavna za uporabo, saj se skozi analizo podatkov pomikate s klikanjem, kar vam omogoča, da izberete tiste oblike vzdrževanja, ki najbolje ustrezajo vaših potrebam.


Vsi podatki v realnem času na enem mestu


Storitev ASSA ABLOY e-vzdrževanje™ vam omogoča dostop do podatkov o vaših vratih ali nakladalni rampi v realnem času. Vključuje podatke o načrtovanju in statusu naročila in o tem, kdaj bo serviser prispel na mesto servisa. Poročila in seznam opravil lahko tudi izvozite v Excel.


Podatki o storitvi na dosegu roke


Storitev ASSA ABLOY e-vzdrževanje™ vam omogoča jasen pregled vseh opravljenih vzdrževanj vaših vrat ali nakladalne rampe. Podatki o vseh opravljenih vzdrževanjih, izdanih računih in zamenjanih delih vam omogočajo, da sprejmete prave odločitve glede storitev, ki jih potrebujete, in načrtujete v naprej.