Naj manjši prostori ne omejujejo vašega poslovanja

Naj bo uporabniška izkušnja fokus vašega poslovanja, naj vaš vhod pozdravi vsakega posameznega obiskovalca. Ne pustite, da omejen prostor in različne obremenitve prehoda skozi dan negativno vplivajo na vašo trgovino.

Avtomatski vhodi se odpro le takrat, ko se morajo, s čimer ohranjajo optimalno okolje v vaši trgovini. Poleg tega jih je mogoče prilagoditi vašim specifičnim potrebam, kar pomeni, da imate lahko vrata, ki so popolnoma prilagojena vašim potrebam, a so istočasno tudi vizualno osupljiva.


Zaupanja vreden partner za vratne sisteme


Družba ASSA ABLOY Entrance Systems je zavezana k sodelovanju z vsakim posameznim maloprodajnim podjetjem, da zagotovi popolne vhodne rešitve skozi vaš celoten nakupovalni center - ne glede na zahtevnost vaših potreb.
 S svojim strokovnim znanjem in inovativnimi izdelki za pročelja stavb, zadnje vhode in notranje prehode smo edinstven partner za svetovanje o najboljših rešitvah za vašo trgovino.Storitve

Sporazum o zagotavljanju storitev družbe An ASSA ABLOY zagotavlja zanesljivo, varno in trajnostno delovanje vsakega vašega vhoda, zajetega v pogodbo.

Vključeno v vse pakete


• 1-4 načrtovani vzdrževalni ogledi na leto,

• dežurna služba 24/7 in hitra odzivnost,

• preverjanje varnosti, skladnosti in kakovosti,

• predaja poročil na kraju samem.