Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.


Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete  External link opens in new tab or windows klikom na to povezavo .

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ime piškotkaNamenČas piškotkaStran
1P_JAR
Te piškotke Google uporablja za prikaz prilagojenih oglasov29 dni
google.com
DV
Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo naše spletno mesto1 dangoogle.com
IDE
Te piškotke ustvarja Google DoubleClick in se uporabljajo za prikazovanje osebnih oglasov (oglasov).2 leti
google.com
NID
Te piškotke Google uporablja za prikaz prilagojenih oglasov
1 dan
google.com
__cfduid
Uporablja se na naši spletni strani za upravljanje košarice, ste prijavljeni v status in druge informacije, ki so značilne za vašo sejo
1 leto
avtomatska-drsna-vrata.si
_gaStatistika ogledov spletne strani2 letiavtomatska-drsna-vrata.si
_gat_gtag_UA_68887854_1
Identifikacijska koda spletnega mesta za sledenje obiskovam2 leti
Google Analytics
_gidStatistika ogledov spletne strani1 danavtomatska-drsna-vrata.si
_gatStatistika ogledov spletne strani10 minutavtomatska-drsna-vrata.si
cookieAgreePiškotek s katerim si stran zapomni vašo odločitev vezano na uporabo piškotkov1 letoavtomatska-drsna-vrata.si
cookiealertPiškotek, ki si zapomni, če je uporabnik sprejel vse ali samo obvezne piškotke1 letoavtomatska-drsna-vrata.si
Obvezni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.

Izvedbeni piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani. Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani po tem ko ste dobili obvestilo o piškotkih se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Izbris piškotkotkov
Za izbris piškotkov naših partnerjev, ki delujejo na domeni avtomatska-drsna-vrata.si prtisinite na sledečo povezavo: Izbris piškotkov

Sprememba nastavitev
Za spremembo nastavitev piškotkov prtisinite na sledečo povezavo: Nastavitve