Poskrbite, da bo vaš nakupovalni center kos vsakodnevnemu visokemu številu obiskovalcev

Nakupovalni centri dnevno sprejmejo ogromno število nakupovalcev in dostavljavcev, zato morajo vsaka vrata v nakupovalnem središču omogočati enostaven in gladek pretok prometa in biti primerna za različne situacije, vključno z izrednimi razmerami, saj je varnost strank in osebja vedno na prvem mestu.

ASSA ABLOY Entrance systems ponuja široko paleto vhodnih rešitev, ki so posebej zasnovane za pretok visokega števila obiskovalcev. Zaupanja vreden partner za vratne sisteme Družba ASSA ABLOY Entrance Systems je zavezana k sodelovanju z vsakim posameznim maloprodajnim podjetjem, da zagotovi popolne vhodne rešitve skozi vaš celoten nakupovalni center - ne glede na zahtevnost vaših potreb.

 S svojim strokovnim znanjem in inovativnimi izdelki za pročelja stavb, zadnje vhode in notranje prehode smo edinstven partner za svetovanje o najboljših rešitvah za vašo trgovino.


Storitve

Sporazum o zagotavljanju storitev družbe An ASSA ABLOY zagotavlja zanesljivo, varno in trajnostno delovanje vsakega vašega vhoda, zajetega v pogodbo.

Vključeno v vse pakete


• 1-4 načrtovani vzdrževalni ogledi na leto,

• dežurna služba 24/7 in hitra odzivnost,

• preverjanje varnosti, skladnosti in kakovosti,

• predaja poročil na kraju samem.