Integrirani nihajni vratni sistemi


Zagotavljanje varnosti z edinstvenimi funkcijami Nihajna vrata ASSA ABLOY SW200 I so posebej oblikovana za vhode, kjer so primarnega pomena estetika, boljša varnost in trajnost. Ker sta roka in pogonski mehanizem nevidna, so ta vrata edinstvena na trgu, saj omogočajo popolno prilagoditev vhodom v zahtevnih okoljih, kot so šole in prometna vozlišča.

Ker je pogonski mehanizem skrit, vrata ne zahtevajo dodatnega čiščenja roke in mehanizma. Narejena so tako, da so odporna na učinek dimniškega vleka in visoke obremenitve vetra, na željo stranke pa jih opremimo tudi s pomožnim napajanjem, s čimer se zagotovi, da vrata delujejo v vseh vremenskih razmerah, tudi ob izpadu elektrike. Na voljo so tako v enojni kot tudi v dvojni izvedbi in pripravljena na enostavno povezavo s kabli, zato se lahko vrata ASSA ABLOY SW200 I enostavno namestijo v vaš objekt.

 Varnostne funkcije Ker so skladna z vsemi EU predpisi, so nihajna vrata ASSA ABLOY SW200 I primerna za vsakega uporabnika, ne glede na njegovo starost ali telesne sposobnosti. Zaobljen rob preprečuje možnost zagozditve, kar skupaj s pametnimi funkcijami zaklepanja predstavlja vratno rešitev, ki je varna in preprečuje morebitne nesreče ali nezaželene vstope.

Če želite, da bo vaš dostop varen in zanesljiv za invalide, potem lahko vaš vhod nadgradite z nihajnimi vrati ASSA ABLOY SW200 I. Trajnost Vsa avtomatska vrata ASSA ABLOY dajejo prednost trajnosti, saj se odpirajo in zapirajo le, kadar je potrebno, kar zagotavlja minimalno porabo energije. Nihajna vrata ASSA ABLOY SW200 I se ponašajo s posebej zasnovanimi ščetkami, ki zmanjšujejo nepotrebno infiltracijo zraka, zaradi česar so še bolj trajnostna.
Skladnost z varnostnimi predpisi Nihajna vrata ASSA ABLOY SW200 I so popolnoma v skladu z varnostnim standardom EN 16005.