Visoko zmogljiva trokrilna vrtljiva vrata ASSA ABLOY RD3L


Visoko zmogljiva trokrilna vrtljiva vrata ASSA ABLOY RD3L za visoko obremenjene prehode Visoka zmogljiva trokrilna vrtljiva vrata ASSA ABLOY RD3L ustvarijo prostoren in vabljiv prehod, ki z lahkoto sprejme nakupovalne vozičke, vozičke za prtljago in invalidske vozičke. V celoti vrtljiv strop zagotavlja enakomerno osvetlitev in ne povzroča sledi ščetk, medtem ko skriti senzorji omogočajo čiste in ravne linije.

Patentiran pogonski mehanizem ASSA ABLOY RD3L se nahaja na robu bobna, kar zmanjšuje obremenitev samega mehanizma in posledično tudi znižuje stroške vzdrževanja. Na voljo so tudi nočna varnostna vrata, ki predstavljajo elegantno rešitev za optimalno varnost. V primeru nevarnosti se vratna krila zložijo in tako omogočijo neoviran prehod.

Vrtljiva vrata ASSA ABLOY RD3L so namenjena za namestitev neposredno na končana tla in se standardno vrtijo v nasprotni smeri urinega kazalca. Skladnost z varnostnimi predpisi Vrtljiva vrata ASSA ABLOY RD3L so v skladu z: Direktivo o strojih (2006/42/ES), Nizkonapetostno direktivo (2006/95/ES), Direktivo o elektromagnetni združljivosti (2004/108/ES) in zahtevami po DIN 18650 ter varnostnim standardom EN 16005.