Varnostna drsna vrata


Drsna vrata ASSA ABLOY SL500 P za visoko stopnjo varnosti Če se vaš objekt nahaja na javnem mestu, je lahko precej ranljiv. Podjetja, ki se nahajajo v notranjosti večjih stavb, so brez dodatne zaščitne prva v obrambni liniji. Večja varnost z RC2 Zato imajo drsna vrata ASSA ABLOY SL500 P povečane varnostne ukrepe za večjo zaščito vašega vhodnega sistema. Certificirana protivlomna tehnologija RC2 vam nudi učinkovito zaščito pred potencialni vsiljivci.

Dvosmerna EU cilindrična ključavnica zagotavlja dodatno oviro pred vsiljivci. Varnostna drsna vrata ASSA ABLOY SL500 P so idealna rešitev za maloprodajne ali poslovne prostore in gostinske obrate. Protivlomni razred RC3 Objekti, kot so trgovski centri ali objekti javnega sektorja, se soočajo z večjim tveganjem na področju varnosti, pri tem pa zahtevajo rešitve, ki so tako lepe kot tudi varne. Varnostna drsna vrata ASSA ABLOY SL500 P RC3 so uvrščena v najvišji protivlomni razred in zato predstavljajo odlično zaščito tudi v primeru zahtevnejših poskusov vloma.

Varna in trajna Dva vidika, ki sta ključna za katero koli dejavnost, sta varnost in trajnost. Vrata ASSA ABLOY SL500 P izpolnjujejo oba pogoja, saj so skladna z varnostnimi zahtevami standarda EN 16005, hkrati pa jih odlikuje tudi lastnost trajnosti. Inovativne možnosti, kot so tehnologija tesnjenja s ščetkami za še boljše tesnjenje in senzor Eco Convenience za nadzor nad porabo energije, prav tako pripomorejo k bolj čistemu okolju. Ostanite povezani Vrata ASSA ABLOY SL500 P so več kot le vaš nov poslovni telesni stražar.

Z njimi namreč lahko poslujete bolj učinkovito. Opremljena so namreč z izbirnikom načina delovanja z zaslonom na dotik, s katerim se lahko povežete in opravite oddaljeno preventivno vzdrževanje ali preventivni servis vašega vratnega sistema. Če ste povezani, lahko prav tako zbirate podatke, pregledujete statistiko in opravljate diagnostiko v realnem času kadar koli želite.

Postavitev Ta avtomatska drsna vrata so na voljo tako z eno- kot tudi dvokrilnim drsnim sistemom. Opremljena so z vratnimi krili, varnostnimi napravami, opcijami nadzora dostopa in razsvetljavo Model ASSA ABLOY SL500 P je možno montirati na zid.