Sistemi drsnih vrat Slim


Linija drsnih vrat Slim s tankim profilom Drsna vrata ASSAABLOY Slim za privlačen videz vrat Avtomatska drsna vrata ASSAABLOY SL500 S so privlačna na pogled, a istočasno visoko funkcionalna vrata. Vrata so uokvirjena s tankim aluminijastim profilom, kar znižuje težo vratnih kril in povečuje estetski videz vašega objekta.

Vratni sistemi ASSAABLOY SL500 S Slim so na voljo v eni ali dvokrilni različici, opremljeni pa so z vratnimi krili, varnostnimi napravami, opcijami nadzora dostopa in, kadar je to potrebno, s stranskimi stenami in razsvetljavo. Montaža teh vrat je možna tako na zid kot tudi na nosilec.

Odlična izolacija v vseh letnih časih

Tanki profili so anodizirani, standardno steklo je 8 mm laminirano steklo. Vrata ASSAABLOY SL500 SE Slim Thermo so opremljena z izolacijskim steklom, ki preprečuje izgubo toplote skozi steklena vratna krila.

Vrata ASSAABLOY SL500 S Slim lahko zmanjšajo količino energije, potrebne za ogrevanje ali hlajenje zgradbe, s čimer se znižajo stroški za energijo in zmanjša izpust CO2. Na željo stranke so lahko vrata iz izolacijskega stekla, podprta s toplotno izolativnimi aluminijastimi profili in opremljena s tesno prilegajočimi se tesnilnimi ščetkami.

Dodatni senzorji omogočajo natančno uravnavanje časa odprtosti in zaprtosti, s čimer se še dodatno poveča varčevanje z energijo ter zagotovi visoka stopnja varnosti. Namestitev Večino vratnih sistemov s tankimi profili je možno montirati na zid ali na nosilec, tako v eno- kot tudi v dvokrilni različici.

Ozki prehodi in evakuacijske poti

Ko se soočate s pomanjkanjem prostora, so teleskopska vrata edina logična izbira.
Takšna vrata so idealna za ozke prehode, saj optimizirajo prehode tudi v najbolj skromnih pogojih.