Univerzalni pogonski mehanizmi za nihajna vrata


Stroškovno učinkoviti in energijsko varčni; Elektromehanski pogonski mehanizmi za vse vrste nihajnih vrat Univerzalni pogonski mehanizem za nihajna vrata ASSA ABLOY SW100 Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW100 za nihajna vrata je energijsko učinkovit, kar pomeni, da predstavlja stroškovno učinkovito možnost za avtomatizacijo vaših nihajnih vrat. Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW100 med delovanjem proizvaja nizko raven hrupa.

Zato predstavlja idealno rešitev za objekte zdravstvenega varstva, stanovanjske in pisarniške objekte in prostore javnih ustanov, kjer sta nizka raven hrupa in varnost na prvem mestu. Dodatno pomožno napajanje omogoča delovanje vrat tudi med izpadi elektrike, pametna funkcija zaklepanja pa še dodatno pripomore k varnosti. Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW100 je primeren za energijsko varčne notranje in zunanje postavitve, enokrilne in dvokrilne izvedbe, požarna vrata (odvisno od nacionalne zakonodaje), izhode v sili in izvedbe s potisnimi oz. vlečnimi ročicami. Skladnost z varnostnimi predpisi Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW100 je skladen z: EN 1634-1, EN 16005, UL 325 in ANSI/BHMA A156.19.

Univerzalni pogonski mehanizem za nihajna vrata ASSA ABLOY SW200 Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 je pametni elektromehanski pogonski mehanizem, ki je posebej zasnovan za poganjanje težkih vrat. Predstavlja odlično izbiro za prehode, ki zahtevajo gladko delovanje težkih vrat v visoko obremenjenih prehodih. Zlahka kljubuje učinku dimniškega vleka in obremenitvam vetra, istočasno pa omogoča lahkotno ročno odpiranje vrat.

Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 omogoča edinstven 180-stopinjski kot odpiranja vrat, tako v izvedbi s potisno kot tudi vlečno ročico, poleg tega pa je enostaven za uporabo tudi, ko ni pod napajanjem. Dodatno pomožno napajanje omogoča delovanje vrat tudi med izpadi elektrike, pametna funkcija zaklepanja pa še dodatno pripomore k varnosti.

Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 je primeren za energijsko varčne, težke, notranje in zunanje postavitve, enokrilne in dvokrilne izvedbe, požarna vrata (odvisno od nacionalne zakonodaje), izhode v sili in izvedbe s potisnimi oz. vlečnimi ročicami.

 Skladnost z varnostnimi predpisi

 Pogonski mehanizem ASSA ABLOY SW200 je skladen z EN 1634-1, EN 16005, UL 325 in ANSI/BHMA A156.10, A156.19.