Kompaktna vrtljiva vrata ASSA ABLOY z dvojnim delovanjem


Avtomatsko hitrost kompaktnih vrat ASSA ABLOY RD150 je mogoče povečati z ročnim potiskom do vnaprej določene največje dovoljene hitrosti, kar omogoča, da uporabniki določajo svoj tempo prehoda skozi vrata. Vrata omogočajo tri individualno nastavljive hitrosti: samodejna visoka hitrost, individualni nadzor hitrosti in nizka hitrost. Vrata tako omogočajo sproščen in preprost prehod za vse uporabnike. Varna in varovana Vrata ASSA ABLOY RD150 niso le enostavna za uporabo, temveč so opremljena tudi z okrepljenimi varnostnimi funkcijami. Individualni nadzor hitrosti pomeni, da se hitrost nikoli ne bo povečala na nevarno raven.

To pomeni, da je uporabnikom onemogočeno prehitro potiskanje oziroma da je preprečeno tveganje za izgubo nadzora nad vrati zaradi močnega vetra. Varna nizka hitrost zmanjšuje tveganje za potencialno potiskanje od zadaj s strani drugega uporabnika, gumijasti varnostni robovi pa zmanjšujejo tveganje, da bi vrata med obratovanjem priprla uporabnikove prste. S protivlomnim certifikatom RC3 pa vrata ASSA ABLOY RD150 zagotavljajo dodatno zagotovilo, da je vaša stavba je ponoči varna. Funkcije in izvedbe Vrata ASSA ABLOY RD150 so na voljo s 3 ali 4 vratnimi krili in v različnih velikostih. Lahko se upravljajo ročno, na podlagi senzorja gibanja, daljinsko ali na podlagi nadzora dostopa.

Nastavitve "Plug and Play" pomenijo, da je vrata mogoče enostavno nastaviti z enim samim pritiskom na gumb. Za popolno vhodno rešitev lahko kombinirate ASSA ABLOY RD150 z nihajnimi vrati ASSA ABLOY.