Steklena drsna vrata


Povsem avtomatska steklena drsna vrata ASSAABLOY SL500 za arhitekturne mojstrovine

Privlačno preddverje, vabljiv nakupovalni center, slavnostne večerje; ob določenih priložnostih se pač želite pohvaliti s čudovitim, neoviranim pogledom. Avtomatska drsna steklena vrata ASSAABLOY SL500 iz samega stekla predstavljajo elegantno rešitev, ki je prijetna za oko, istočasno pa tudi visoko funkcionalna.

Prilagodljiva in estetsko dovršena vrata

Vrata so na voljo v dveh različicah, prosojni in pol prosojni, obe pa sta primerni za notranje ali sekundarne prehode, kjer je potreba po visoki estetiki prvotnega pomena. Anodizirani aluminijasti profili podpirajo neprekinjeno stekleno vratno krilo, ki se odpira in zapira povsem neslišno. Prosojni model ASSAABLOY SL500 T ima le zgornji aluminijast profil, zaradi česar predstavlja popolno izbiro na notranjo namestitev. Na voljo je v široki paleti postavitev z mnogo dodatki, ki omogočajo popolno prilagoditev zahtevam stranke.

Delno prosojna vrata ASSAABLOY SL500 R so standardno narejena iz kaljenega stekla in spodnjega in zgornjega podpornega profila. Zaradi dodatnega profila so ta vrata bolj primerna za zunanjo uporabo. Postavitev Vsa naša avtomatska drsna vrata so na voljo z enim- ali dvokrilnim drsnim sistemom.

Popoln komplet za vhod po vaši meri

Vratni sistemi ASSA ABLOY so dobavljeni skupaj z vratnimi krili, varnostnimi napravami, opcijami nadzora dostopa in kadar je to potrebno, s stranskimi stenami in razsvetljavo. Obe različici, delno prosojno in prosojno, je možno montirati na nosilec in/ali zid.