Vrtljiva vrata Power Assist


Vrtljiva vrata Power Assist se povsem prilagodijo uporabniku in omogočajo varno, trajno in preprosto uporabo. Nova vrtljiva vrata ASSA ABLOY RD100 Power Assist družbe ASSA ABLOY Entrance systems prinašajo visoko raven funkcionalnosti v kateri koli javni ali zasebni objekt. Kompaktna vrtljiva vrata so namenjena za prehode uporabnikov brez vozičkov in uporabniku omogočajo enostaven prehod v lastnem ritmu. Vrata se sprožijo z ročnim potiskom uporabnika, nato pa njihovo premikanje prevzame pametni pogonski mehanizem, ki omogoča gladek in nadzorovan prehod v obeh smereh.

Za sprožitev premikanja vrat sta potrebna minimalni napor in električna energija, ki zmanjšuje napor, potreben za vstop ali izstop, kar bistveno doprinaša k manjšemu izpustu CO2. Prilagojena vašim potrebam Vrata ASSA ABLOY RD100 so standardno opremljena s številnimi pametnimi funkcijami; vendar pa lahko vrata s pomočjo preproste spletne aplikacije povsem prilagodimo specifičnim potrebam posameznika.

Funkcije, kot so navor, smer vrtenja, pomoč pri vrtenju, upornost parkirne zavore itd. lahko naši tehniki upravljajo na daljavo, kar omogoča popolno prilagoditev delovanja vrat glede na potrebe vašega objekta in vaših strank. Še bolj varna in trajna Trajnost in varnost sta nevidno vkomponirana v vrata ASSA ABLOY RD 100. Senzorji gibanja so vgrajeni v vseh predelkih in odprtinah in zagotavljajo varno delovanje vrat.

Zaradi sistema zaznave potencialnih zagozditev, vrata ASSA ABLOY RD100 zmanjšujejo tveganje za nesreče in nepravilno uporabo. Funkciji 'Return to Park' in 'Stable Park' omogočata konstanten nadzor nad položaji vratnih kril in zagotavljata, da se vrata ves čas nahajajo v idealnem položaju za sprejem novega uporabnika. Dodatna ugodnost, ki jo ponuja nadzor nad položajem vratnih kril, je zmanjšanje prepiha, saj se vrata postavijo tako, da onemogočajo prepih. Varna in varovana Nočna varnostna vrata zagotavljajo protivlomno zaščito razreda RC3.

Lastniki stavb, ki se odločijo za opcijo nočna varnostna vrata, lahko mirno spijo, saj so njihova vrata ASSA ABLOY RD100 certificirana kot visoko odporna protivlomna vrata. Zato je njihov posel ves čas dobro varovan - tudi, ko niso v bližini. Skladnost z varnostnimi predpisi Vrata ASSA ABLOY RD100 so v skladu z varnostnim standardom EN 16005. Njihova izdelava, namestitev in vzdrževanje so v skladu z vsemi evropskimi in britanskimi standardi.